Zanka

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, son zamanlarda İngiltere’nin West Ham takımına transfer olacağına dair haberlerle gündemdeydi. Hemen karar vermek istemeyen Kaldırım, bir süre düşündükten sonra kararını açıklayacağını söylemişti. İşte yıldız futbolcunun kararı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 2019-20 sezonu için transfer hareketliliğinin yaşandığı Fenerbahçe'de adı transfer haberleri ile anılan Hasan Ali, sarı-lacivertli kulüple yoluna devam etme kararı aldı.

West Ham United'ın ilgilendiği Hasan Ali'nin sözleşmesinde '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesine rağmen bu para ödense de gitmek istemeyen Hasan Ali, sarı-lacivertli takıma daha çok katkı sunacağını ifade etti.

Sarı-lacivertli taraftarları çok sevdiğini her zaman dile getiren yıldız futbolcu, kaptan olarak takıma daha çok katkı sunacağını ve tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

Yurt dışından gelen tekliflerin kendisi için gurur verici olduğunu da söyleyen Hasan Ali, kendisini Fenerbahçe kulübüne ait hissettiği için başka bir takıma gitmeyeceğinin altını çizdi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver