Zanka

TFF, Süper Lig takımlarının önümüzdeki sezon için harcama limitlerini açıkladı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da en yüksek limiti Galatasaray’a verildi. Fenerbahçe’ye verilen limitin Galatasaray’a oranla kat kat daha az kalması ise taraftarları çileden çıkardı. Fenerbahçeliler sosyal medyada beIN Sports üyeliklerini iptal etme çağrısında bulunuyor…

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2020-2021 sezonunda Süper Lig ekiplerinin harcama limitlerini resmi sitesinden duyurdu.

Galatasaray, 493 milyon 398 bin 642 TL ile gelecek sezon en fazla harcama yapabilecek takım oldu. Fenerbahçe’ye ise 177 milyon 573 bin 089 TL (21,7M€) harcama limiti verildi.

Bu durum sarı lacivertli kulübün taraftarlarını sosyal medyada ayağa kaldırdı. TFF’yi Fenerbahçe’ye düşmanlığıyla suçlayan taraftarlar, Galatasaray’ın vergi ve oyuncu maaşlarını ödemeyip, kurallara uymadığını savundu.

Ayrıca taraftarlar yayıncı kuruluş olan beIN Sports üyeliklerini de bu rakamların ardından iptal ettireceklerini söylüyor. Sosyal medya platformu Twitter’da #beinsportsiptal etiketi altında binlerce paylaşımla abonelik iptali için çağrılar giderek büyüyor.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver