Zanka

Başkan Mansur Yavaş, Ankara’da corona virüs vakalarının hızla artması nedeniyle belediyeye ziyaretlerin sınırlandırıldığını açıkladı. Belediye’den yapılan açıklamada testi pozitif çıkan personel sayısının ise 144’e yükseldiği bildirildi…

Ankara'da artan corona virüs vakalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de yeni bir tedbir kararı aldı. Tedbirler kapsamında belediyeye ziyaretçi girişleri sınırlandırıldı.

Kararı Twitter hesabından duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’da Covid-19 vaka artışı maalesef ilk zamanlardaki seviyeye çıkmıştır.

Tedbirlerimizi üst seviyeye çıkarmakla birlikte çalışma arkadaşlarımızın ve sizlerin sağlığı için belediyemize ziyaretleri sınırlandırdık. Tüm hemşehrilerimi salgın tedbirlerine uymaya davet ediyorum.”

BELEDİYEDE VAKA SAYISI 144’E YÜKSELDİ

Yavaş’ın paylaşımın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin de belediyedeki corona virüs vaka sayısını açıkladı.

Gültekin paylaşımında, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde KOVID-19 sebebiyle tüm birimlerimizde takibe alınan personel sayısı 144’e yükselmiştir. Aynı şekilde Başkent Ankara’da da vaka sayısının hızla arttığı bilinmektedir” bilgisini paylaştı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver