Zanka

Muharrem İnce’nin parti kuracağına yönelik iddiaları değerlendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, Muharrem İnce’ye sert sözlerle seslendi ve “Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?” dedi…

Zanka TV’de yayınlanan ‘Söz Meclisten İçeri’ programında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan ve 24. Dönem Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılarak parti kuracağına yönelik iddialar bir süredir siyaset gündeminde geniş yankı buluyor. Söz konusu iddialar programda masaya yatırıldı.

Özcan Yeniçeri, iddiaların spekülasyon olduğunu ve AKP’nin bir operasyonu olduğunu ileri sürerek “Bunlara kulak asmamak lazım” yorumunda bulundu.

“Umarım ki bu haber yalan olur” diyen Yaşar Okuyan ise Muharrem İnce’den bir yalanlama gelmediğine dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Muharrem İnce’yi tanıyorum, yapabilir. Çünkü egosu çok gelişti cumhurbaşkanlığı seçiminde, çok yanlış işler yaptı. En son AKP’nin Ayasofya’da dini pazarlamasına kendini alet etti. Orada senin ne işin var? Cuma namazını sen Yalova’da kıl, başka camide kıl. Oraya niye gidiyorsun? Hoş bir şey değil. Delege de Kurultay’da ilgisizliğiyle ona tavır koydu gördüğüm kadarıyla.

Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?”

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1