Zanka

23 Haziran’daki İstanbul seçimi için geri sayım devam ederken, AKP’nin kampanya ve miting programı da belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alışılagelmişin aksine İstanbul mitingi yapmayacak…

23 Haziran'da gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için adaylar ve partileri çalışmaları sürdürüyor.

AKP İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın da bu kapsamda kampanya süreci kesinleşti. Dikkat çeken nokta ise aynı zamanda AKP’nin Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da miting düzenlemeyecek olması oldu.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Toplantılarını ve görüşmelerinin ağırlıklı olarak İstanbul'da yapan Erdoğan bu hafta Ankara'da olacak. Ankara'da yapacağı kabullerinin yanı sıra Erdoğan, 14-15 Haziran'da Tacikistan'da gerçekleşecek Asya'da İş Birliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı Zirvesi'ne katılacak.

Binali Yıldırım'ın ise mitinglerini son haftaya bırakması planlanıyor. Yıldırım'ın birkaç ilçede miting yapması ve mitinglerine seçime bir hafta kala başlaması hedefleniyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver