Zanka

Meclis Başkanı Şentop, TBMM’deki toplam vaka sayısını açıkladı. Şentop’un açıklamasına göre Meclis’te 9 vekil ve 35 personelin testi pozitif çıktı. Vekillerden 4’ü ve 1 personel hastanede tedavi edilirken, diğer vakalar ise evlerinde…

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Şu anda evden takip edilen personel sayısı 32, hastanede tedavi gören personel sayımız 1, yeni tespit edilen personel sayısı ise 2. Evde takip edilen milletvekili sayısı 5, hastanede takip edilen milletvekili sayısı 4” açıklamasında bulundu.

Meclis’te yoğun olarak testler yapıldığını ve bu zamana kadar yapılan toplam test sayısının 23 bin 310 olduğunu söyleyen Şentop, günlük test sayısının ise ortalama 500'ün üzerinde olduğunu bildirdi.

Şentop, TBMM Hastanesinde sadece milletvekilleri ile personele test yapılmadığını, onların ailelerine de test yapıldığını da belirtti ve vakaların son durumlarına ilişkin şunları söyledi:

* Şu anda evden takip edilen personel sayısı 32, hastanede tedavi gören personel sayımız 1, yeni tespit edilen personel sayısı ise 2.

* Evde takip edilen milletvekili sayısı 5, hastanede tedavi gören milletvekili sayısı 4.

* Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu çok şükür.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver