Zanka

Hasdal Kışlası önündeki üst geçit henüz bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerinde çöktü. Olayda şans eseri yaralanan ya da hasar alan araç olmadı. Kaymakam Kara çökme nedeniyle ilgili araştırma başlatıldığını söyledi…

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesindeki Hasdal Kışlası önündeki üst geçit henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle saat 08.00 sıralarında çöktü.

Çökme sonrası yol tamamen trafiğe kapandı. Ekipler, yol üzerinde önlem alarak güvenlik şeridi çekti. Araçlar ters istikamete yönlendirilerek trafiği azaltmaya çalışsa da kilometrelerce kuyruk oluştu.

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, olay yerinde yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Çökmenin neden kaynaklandığı araştırma konusudur. Gerekli araştırmalar sonucunda ortaya çıkacak. Fakat çok ucuz atlatılmış bir vakadır. Herhangi bir ölü ya da yaralı yok, herhangi bir araçta altında kalması, maddi ve manevi hasar söz konusu değildir.”

Valilik ise “Yolun Alibeyköy istikameti trafiğe kapatılmıştır. Yapılacak enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle ulaşım Kemerburgaz Kavşağından, Maslak-Ayazağa istikametine yönlendirilmektedir” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, kışlanın duvarının da zarar gördüğü ve üst geçitteki parçaları kaldırmak için çalışma başlatıldığı öğrenildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver