Zanka

AKP kurucularından olan ve 2 yıl önce CHP’den milletvekili seçilen Abdüllatif Şener, piyasalardaki hareketlilikle ile ekonomik gidişata yönelik eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Berat Albayrak’la ilgili çarpıcı bir çıkışta bulunan Şener, “Türkiye'nin bu aileyi taşıyacak hali kalmadı” dedi…

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, sosyal medya üzerinden ekonomiyi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cuma günü Ayasofya’da kıldığı namazın ardından ekonomik değerlendirmelerini eleştirdi.

Erdoğan’ın “Ben bunun yerli yerine oturacağı inancındayım. Yani bu konulardan hiç rahatsız olmayın, rahat olun, çünkü Türkiye'de ekonomi sistem olarak oturmuştur. Yılbaşı itibarıyla 10 liradan (dolar kuru) filan bahsediyorlardı, ama iş nerelere geldi? Şu anda bulunduğumuz noktalara geldi, bu da yerli yerine oturacak” sözlerini hedef alan Şener, şunları kaydetti:

 “Erdoğan Ailesi işsizliği patlattı. Vatandaşın nefes alacak hali kalmadı. Ekonomi felakete döndü. Erdoğan cami avlusunda konuştu: Doların henüz 10 TL olmayışıyla, olmayan döviz rezerviyle, yedirtmem demek istediği damadıyla övündü. Ve Türkiye'nin bu aileyi taşıyacak hali kalmadı!”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver