Zanka

İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi lideri Ali Babacan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Görüşmenin ardından soruları yanıtlayan iki liderden Akşener, Bahçeli’ye “Biz hiçbir parti genel başkanına parmak sallamadık, saygı duyuyoruz” diyerek yanıt verdi. Babacan ise IMF eleştirilerine, “Bu açıklamalara cevap vermeye olumlu bakmıyoruz” yorumunda bulundu…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir araya geldi. DEVA Partisi Genel Merkezi’ndeki görüşme yaklaşık 1. 5 saat sürdü.

İki lider görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Hayırlı olsun amacıyla buradayız. Partilerimizin kuruluş aşamasındaki sıkıntıları konuştuk. Türkiye’nin sorunlarını tahlil ettik” diyen Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendileri hakkındaki eleştirilerine cevap verdi ve “Biz hiçbir parti genel başkanına parmak sallamadık. Sayın Bahçeli görüşlerini anlatma hakkına sahiptir. Biz de buna saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin IMF konusunda kendisine yönelik eleştirilerine yanıt veren Ali Babacan ise “Biz yepyeni bir siyasi tarz, üslup inşa ediyoruz. Bu açıklamalara cevap vermeye olumlu bakmıyoruz” diye konuştu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver