Zanka

Brezilya’da Zoom uygulaması üzerinden yapılan belediye konseyi toplantısına katılan bir vatandaş, kamerasını açık bıraktı ve arkada partneriyle cinsel ilişkiye girmeye başladı. Olaya rağmen toplantı devam etti, parti üyesi tartışılan konu yerine canlı yayın kazasının gündeme gelmesine tepki gösterdi…

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinin belediye konseyinin Zoom uygulaması üzerinden yaptığı toplantı sırasında, katılımcılardan biri arkadaki yatakta partneriyle cinsel ilişkiye girdi.

O anlar bilgisayar kamerası açık olduğu için internet üzerinden yapılan toplantıdaki herkese naklen yayınlandı.

Oturuma liderlik eden Sosyalizm ve Özgürlük Partisi üyesi Leonel Brizola, olaya rağmen tartışmayı devam ettirdi ve Zoom toplantısını kapamadı. Toplantı 4 saat daha devam etti ve konsey üyeleri de tartışmayı sürdürdü.

Brizola, "Olanları fark eder fark etmez video ve sesi kontrol edenlerden katılımcının yayından çıkarılmasını istedik” dedi.

Toplantıda pandemi sürecinde öğrencilere okullarında yemek verilmesinin nasıl garanti edileceği tartışılıyordu. Brizola, medyanın bu önemli konu yerine toplantıda meydana gelen kazaya dikkat çekmesine de tepki gösterdi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver