Zanka

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı sabah saatlerinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Sınırlı sayıda ziyaretçi alınan Anıtkabir’de bir grup, “Recep Tayyip Erdoğan” sloganı attı. Tepki çeken olaya, sert bir tepki de Muharrem İnce’den geldi. İnce, “Anıtkabir'e getirilen amigoların organize bir şekilde orada slogan atması rezilliktir, saygısızlıktır” dedi…

Anıtkabir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıl dönümü törenine, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ve bakanlar da katıldı.

Salgın gerekçesiyle sınırlı sayıda ziyaretçinin alındığı Anıtkabir’de, tören esnasında bir grup “Recep Tayyip Erdoğan” sloganı attı.

Sosyal medyada tepki çeken olaya bir tepki de CHP’li Muharrem İnce'den geldi. Twitter hesabından eleştiride bulunan İnce, “Anıtkabir’e getirilen amigoların organize bir şekilde orada slogan atması rezilliktir, saygısızlıktır. Anıtkabir’de ne slogan atılır ne de şov yapılır. Sadece bu toprakların kurtarıcısı ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygı gösterilir, minnet duyulur, dua edilir.” İfadelerini kullandı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver