Zanka

Ankara’da korona virüs vakaları artmaya devam ederken, dün CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in de testinin pozitif çıkması, CHP’yi harekete geçirdi. Alınan kararla PM ve MYK toplantıları, kapalı alanda değil online yapılacak…

Korona virüs riskine karşı bir süredir tedbirlerin sıkılaştırıldığı CHP’de, bugünkü Merkez Yürütme Kurulu ve yarınki Parti Meclisi toplantılarının video konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesine karar verildi.

CHP Genel Sekreteri Selen Sayek Böke imzasıyla MYK ve PM üyelerine gönderilen yazıda, “Ankara’da korona virüsün aşırı yaygınlaşmış ve salgının ivmelenmiş olması nedeniyle, kapalı mekan toplantılarının zoom üzerinden, video konferans yoluyla yapılması kararı alınmıştır” denildi.

Karar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in korona virüse yakalanmasının ardından alındı. Geçen haftaki MYK toplantısına katılan Adıgüzel, dün yaptığı açıklamada “Son bir hafta içerisinde temasım olan herkesin test yaptırmasını önemle rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

97’NCİ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL Mİ EDİLECEK?

Partinin perşembe günkü il başkanları toplantısı ve 9 Eylül’deki 97’nci yıl dönümü töreninin nasıl yapılacağı ise merak konusu oldu.

Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda açık havada yapılacak etkinliğe yaklaşık bin kişi davet edilmiş, davetiyeler internet üzerinden gönderilmişti.

Ankara dışından gelecek konuklar da göz önünde bulundurularak etkinlikle ilgili yeni bir değerlendirmenin bugünkü MYK’da yapılabileceği belirtiliyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver