Zanka

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, hakkında çıkan “Tecavüz suçlamasıyla tutuklandı” iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi ve “Görevimin başındayım. Bunlar kumpas çetesinin uydurduğu yalan” dedi…

Kendisinden iş isteyen kadına tecavüz ettiği iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında, bugün de başka bir iddia ortaya atıldı.

Başkan Atabay, hakkındaki “Tecavüz suçlamasıyla tutuklandı” haberlerine açıklık getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Atabay, şu ifadeleri kullandı:

“Bazı gazetelerden yayınlanan tutuklandığıma dair haberler, aynı gazetelerin hakkımda yapmış olduğu diğer haberler gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Şu ana kadar şahsım adına suç duyurusunda bulunulmamıştır. Yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmak suç unsurudur. Görevimin başındayım.”

Çıkan haberlerin kumpas çetesinin yalanlarından biri olduğuna dikkat çeken Atabay; “Ben görevimin başındayım. Kaymakam ve Emniyet Müdürlüğü’yle de görüştüm. Bu kumpas çetesinin uydurduğu yalan. Bunların haysiyetleri bu kadar. Bu tip hareketleri ile nasıl bir kumpas kurmaya kalktıklarını halkımız da görmektedir” dedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1