Zanka

Komşusu Hüseyin Meriç’i küfür ederek darp etmesiyle büyük tepki toplayan Halil Sezai, yeniden ifadesi alınması için adliyeye getirildi. Adliyeye polis nezaretinde gelen şarkıcının, elindeki bandaj ise dikkatlerden kaçmadı. İfadesi alınan Halil Sezai'nin tutuklanması talep ediliyor...

Halil Sezai ve ‘İncir Reçeli', ‘Bölük' ve ‘Cennet' gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak'ta film çekimi için villa kiraladı. Halil Sezai kiraladığı villada film çekimi yapmak istedi. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, şarkıcının villada film çekimine izin vermedi. Sanatçı ve diğer villa sahipleri arasında bu nedenle nisan ayından itibaren tartışma ve anlaşmazlıklar yaşandı.

Halil Sezai önceki saat 10.00 sıralarında Hüseyin Meriç'in ikametine yanında iki kişi ile birlikte geldi. Halil Sezai burada Meriç'i darp ve iddiaya göre tehdit etti.

Olay yerinden ayrılan sanatçı ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç karakola giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine ifadesi alınan ve serbest bırakılan ünlü şarkıcının şiddet uyguladığı anların görüntüsü, sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntülerin ardından Polis, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na haber vererek tahkikat başlattı.

Ünlü şarkıcı polis eşliğinde avukatı ile birlikte adliyeye getirildi. Halil Sezai'nin 'silahla kasten yaralama', 'hakaret', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından ifadesi alınacak.

TUTUKLAMA TALEBİ

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver