Zanka

Dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından babası Müzik Yazarı Ahmet Say’ın yoğun bakımda tedavi gördüğünü duyurdu ve “Artık çok hassaslaşan bir çizgide, babamın yaşam mücadelesi devam etmekte” dedi…

Piyanist Fazıl Say, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada babası Ahmet Say'ın yoğun bakımda tedavi gördüğünü şu sözlerle duyurdu:

“Ankara’da bir yoğun bakım odasında, artık çok hassaslaşan bir çizgide, babamın yaşam mücadelesi devam etmekte. Bedeni yorgun ve çok yerinden yaralı. Tedavilerin kimisi iyi cevaplar veriyorsa da, bir kaç mertebe gerektiren zor ve uzun bir iyileşme sürecinin başarılması için sabırla ve sükunetle bekliyoruz, tamamen umutsuz filan değiliz.

Nefes seslerinin şu ana dek hayatımda hiç duymadığım haliyle çok ürkütücü fokurdamaları arasında, babamın çok ama çok alçakgönüllü, çocuksu ve güzel cümleleri oluyordu dün.

Yaşamaya sarılınır, - ya da varılmış erdem yorgunluğunda- 'yaşamak bu bedene sarılsın ya da neyi doğru buluyorsa yapsın' diye yargı doğaya bırakılır her şey mümkün, ama çok daha derin öğrendiğim şey şu ki; bir 'iyi', 'milyon kötüye bedel' bu evrende, Ahmet Say da 'iyi'dir kardeşlerim. Yarın ola hayrola Tüm sağlık ekibimize şükranla...”

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver