Zanka

Pendik’te gittiği hastanede maske takmadığı için kendisine ceza yazan polislere saldıran ve küfürler eden kadın, adliyeye sevk edildi. Ancak saldırgan kadın adliye koridorlarında da rahat durmadı ve savcıya küfür yağdırdı…

Dün, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir kadın maske takmadığı için uyarılınca adeta terör estirmişti. Polis memurlarının ve görevlilerin uyarısı ardından hastanede bulunan polis odasına dalan kadın, odadan aldığı cop ile polis odasının camlarını kırıp içeride polis memurlarını ve görevlileri yaralamıştı. Olay sonrası etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alınmıştı.

Emniyette ifade veren şüphelinin ağır hakaret içerikli bir savunma yapması dikkat çekmişti. Şüpheli ifadesinde, hem polis memurlarına hem de görevlilere kendisinin maske takmasından dolayı sitem ettiğini söyleyerek polis camını kırmadığını ileri sürmüştü.

Şüpheli kadının emniyetteki işlemleri ardından sevk edildiği adliye koridorlarını da birbirine kattığı öğrenildi. İstanbul Anadolu Adliyesi'nde olay çıkaran kadının sinkaflı sözlerle bağırdığı, çevresindekilere saldırdığı ve soruşturmaya bakan Müracat Savcısı Başak Eryılmaz'a da sinkaflı küfürler ettiği belirlendi.

Adliyedeki işlemleri ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen kadın, buradaki sorgusu ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver