Zanka

Aydın’da 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan kişi, 4 ay cezaevinde kalmasının ardından tahliye edildi. Küçük kızın babasının söyledikleri ise yürekleri bir kez daha yaktı: “Ekonomik durumum müsait olmadığı için avukat tutamadım. Avukatım olamadığı için de derdimizi anlatamadık…”

Edinilen bilgiye göre; 14 yaşındaki N.Ö.’nün ailesi kızlarının 25 yaşındaki K.D. tarafından Bozdoğan ilçesi Başalan mahallesi yakınlarındaki bir tarlada cinsel istismara uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Nazilli'de gözaltına alınan K. D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 ay önce tutuklanan K.D., Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada suçlamaları reddetti. İfadeleri dinleyip dosyaları inceleyen mahkeme K.D.’nin adli kontrol şartı ile tahliyesine karar verdi.

Kararı üzüntüyle karşılayan küçük kızın babası H.Ö. ise maddi durumlarından dolayı avukat tutamadıklarını söyledi:

“Ekonomik durumum müsait olmadığı için avukat tutamadım. Avukatım olamadığı için de derdimizi anlatamadık. Zanlının Adli kontrol şartı ile salıverilmesi bizi üzdü”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver