Zanka

Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darp eden ve tutuklanan Halil Sezai için iddianame hazırlandı. İddianameye göre ünlü şarkıcının 13 yıl 10 aya kadar hapsi isteniyor…

İstanbul Tuzla'da 4 villalık bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmada Halil Sezai, yaşlı adamı tekme tokat dövmüş ve bu anlara ilişkin görüntüler gündem olmuştu.

Hüseyin Meriç, karakola giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai’yi gözaltına almıştı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan şarkıcı serbest bırakılmıştı.

Darp görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Sezai yeniden ifade çağrılmış, mahkemeye sevk edildikten sonra “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanmıştı.

SEZAİ’NİN AVUKATLARI İTİRAZ ETTİ

Sezai’nin avukatı Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak tutuklama kararına itiraz etmişti. Müvekkili hakkındaki tutuklama kararının kaldırılarak tahliyesine karar verilmesini talep ederek dava dosyasına yeni görüntüler sunulmuştu. Sezai’nin avukatı tarafından sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç’in baltayla şarkıcının evinin önüne geldiği belirtilmişti.

İtirazı değerlendiren Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği, şarkıcının avukatlarının tutukluluğa yaptığı itirazı reddetmişti.

İDDİANAME HAZIR

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Halil Sezai hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Şarkıcı ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver