Zanka

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, korona virüs tedbirleri kapsamında kentte denetime çıktı. Bir dönercideki döner ustasının kendisini tanımaması ve muhabbet etmemesine kızan Vali, ustanın eldiven takmamasını gerekçe gösterdi ve işletmenin faaliyetten men edilmesi talimatını verdi. Görüntüler kamuoyunda büyük tepki çekince geri adım atan Vali Atik, özür diledi ve işletmenin açık olacağını söyledi…

Denizli’de Vali Ali Fuat Atik, Covid-19 önlemleri kapsamında kentin en kabalalık caddesi olan Gazi Bulvarında denetim yaptı.

Döner satan bir işletmeye giden Vali Atik, selam verdiği döner ustasının işine devam etmesine sinirlendi. Döner ustasına "Eldivenin nerede?" diye soran Vali Atik, polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını verdi.

O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki çekti. Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Ali Fuat Atik, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve özür diledi.

"Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşlarımızdan bu tutum ve yaklaşımım sebebiyle özür diliyorum” diyen Vali Atik’in, açıklamasının tamamı şöyle:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver