Zanka

Denizli’de denetime çıkan Vali Ali Fuat Atik, bir döner ustasına sinirlenip, eldiven takmamasını gerekçe göstererek işletmeyi kapatma talimatı vermişti. Tepkiler üzerine özür dileyen Vali’ye, bir tepki de Gelecek Partisi’nden geldi…

Denizli’de Vali Ali Fuat Atik, Covid-19 önlemleri kapsamında kentin en kabalalık caddesi olan Gazi Bulvarında denetim yaptı. Döner satan bir işletmeye giden Vali Atik, selam verdiği döner ustasının işine devam etmesine sinirlendi. Döner ustasına "Eldivenin nerede?" diye soran Vali Atik, polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını verdi.

O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki çekti. Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Ali Fuat Atik, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve özür diledi. Vali Atik açıklamasında işletmenin açık kalacağını da belirtti.

GELECEK PARTİSİ’NDEN DAVUTOĞLU’NUN FOTOĞRAFIYLA TEPKİ

Gelecek Partisi, döner ustası ile girdiği eldiven diyalogu ile tepki çeken ve özür dileyen Denizli Valisi Ali Fuat Atik'e, sosyal medya üzerinden göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının altına şu not düşüldü:

"1- Döner keserken eldiven takılmaz, takarsanız eliniz yanar. 2-İkinci maddeyi uygulayan bu dönemde pek görülmese de, birinci maddeye riayet etmekte fayda var.  Devlet adına emanet verilen yetki, kişisel hırs ve heveslerle kullanılmaz."

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver