Zanka

Şırnak’ta düzenlenen AKP İl Kongresi’ne yüzlerce vatandaş katıldı. Protokol sıralarında sosyal mesafeye dikkat edildi ancak halkın olduğu bölümde sıfır mesafe kalabalık dikkatlerden kaçmadı…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak AKP İl Kongresinde ortaya çok konuşulacak bir tablo çıktı.

Aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu protokol üyeleri Erdoğan'ın konuşma yapacağı alanın önünde konulan sandalyelerde, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde oturarak dinledi.

Yüzlerce vatandaşlar ise parti yöneticilerinin arkasında, basın mensuplarının çalışması için bariyerlerle ayrılmış koridorun dışında birbirinin içinde yer aldı. O alanda sosyal mesafe unutuldu.

İçişleri Bakanlığının vatandaşlara maske ve fiziki mesafe konusunun bir kez daha hatırlatılması amacıyla 81 il valiliğine gönderdiği genelgenin kamuoyuna yansıdığı dakikalarda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

Covid-19 tedbirleri gerekçe gösterilerek milli bayramlar, baro seçimleri gibi birçok etkinlik yasaklanırken bu görüntülerin ortaya çıkması çok konuşulacak gibi görünüyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver