Zanka

Bir kadın daha cinayete kurban gitti… İstanbul’da 19 yaşındaki Hazal Tektaş ve 18 yaşındaki sevgilisi Mehmet A.’nın yol kenarındaki tartışması kanlı bitti. Tartışma sırasında kaçan genç kız, sevgilisi tarafından vuruldu. Katil de olay yerinde intihar etti…

Olay Esenler, Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A. ile Hazal Tektaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında tartışma çıktı.

İkili arasındaki tartışmada Hazal Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Genç kadın yolun karşısına geçtiği esnada peşinden gelen Mehmet A. belinden çıkardığı tabanca ile Tektaş’a ateş açtı. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan genç kız, kanlar içinde yere yığıldı.

GENÇ KADIN ÖLDÜ, SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen Mehmet A. ise aynı tabanca ile kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

KURTARILAMADI

Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Hazal Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Genç kız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS DETAYLI OLAY YERİ ÇALIŞMASI YAPTI

Polis ekipleri saldırı sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Görgü tanıklarından da bilgi alan ekiplerin olay yerindeki çalışmasının ardından Mehmet A.'nın cansız bedeni cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma ise çok yönlü sürüyor.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1