Zanka

Beşiktaş ve Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Queresma arasındaki kriz giderek sertleşiyor. Maaşını alamadığı için kulübe ihtar gönderen Queresma’ya, Fikret Orman’dan rest gelmişti. Bu reste yıldız futbolcu olay yaratacak bir açıklamayla yanıt verdi. İşte son gelişmeler…

Siyah-Beyazlılar'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şubat ayından beri maaş ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle kulübe avukatı aracılığıyla ihtar göndermişti.

Yaklaşık 1 milyon Euro’luk alacağının ödenmesi için verdiği süre dolan Q7, bu hareketiyle Başkan Fikret Orman’ı adeta çileden çıkarttı ve konuyu İkinci Başkan Serdal Adalı’yla birlikte değerlendiren Başkan Orman’ın, “Kulüpten adeta servet kazandı. En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Ödemelerdeki gecikme her kulüpte olduğu gibi bizde de var. Parasını verin, gönderin gitsin” dediği öğrenilmişti.

Orman'ın resti ile küplere binen Quaresma'dan konuya dair olay yaratacak bir açıklama geldi. Konuyla ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yapan Portekizli oyuncu, yaptığı paylaşımda şunları yazdı: "Benimle mutlu değillerse toplantı yapmaları yeterlidir. Şu anda tatildeyim, gelince gerçekleri açıklayacağım. İsteyen, istediğini düşünmekte özgürdür."

Paylaşımın ardından Q7’nin açıklayacakları merak konusu oldu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver