Zanka

Partisinin kongresi için dün Malatya’ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bir vatandaş arasında yaşanan diyalog, gündeme yerleşti. Servisçi olduğunu belirten vatandaş Erdoğan’a “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” dedi. Vatandaşın sitemine Erdoğan, “Bu bana çok abartılı geldi” diye karşılık verdi. Erdoğan ardından “Keyif çayı bu. Bu çayı iç” diyerek çay dağıttı…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Kongresi için dün Malatya’daydı. Otobüsle vatandaşa çay dağıtan Erdoğan’ın, bir vatandaş ile arasında geçen konuşma büyük yankı uyandırdı.  

Servisçi esnafı olduğunu belirten vatandaş, “Pandemiden dolayı Sayın Cumhurbaşkanım büyük bir mağduriyetimiz var. 350 bin servisçi esnafımız Malatya’da sizden müjdeler bekliyor” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, “Ne müjdesi? Ben müjdeyi verdim zaten” diye karşılık verdi.

“BU ÇOK ABARTILI GELDİ BANA”

Servisçi “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” dediğinde ise Erdoğan, “Bu biraz bana abartılı geldi. Çok abartılı geldi bana” dedi. Derdini anlatmaya devam eden Esnaf, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün ödemelerimiz devam ediyor, işlerimiz düştü” diye sürdürdü.

Erdoğan, “Çok abartı… Düştü ifadene tamam, eyvallah. Ama eve ekmek götüremiyoruz dediğin zaman…” diyerek konuşmasını noktaladı.

“KEYİF ÇAYI BU, İÇ”

Esnaf, “Servisçi gerçekten perişan. Gerçekten zor durumdayız” ifadelerini kullandı. Erdoğan ise “Keyif çayı bu. Bu çayı iç” diyerek çay dağıttı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver