Zanka

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” diyen vatandaşa, “Bu bana çok abartılı geldi” demesi ve ardından keyif çayı vermesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, bu sözlere “Türkiye bu iktidarı hak etmiyor” diye tepki gösterdi…

Partisinin kongresi için dün Malatya’ya giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir vatandaş arasında yaşanan diyalog, gündeme yerleşti. Servisçi olduğunu belirten vatandaş Erdoğan’a “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” dedi. Vatandaşın sitemine Erdoğan, “Bu bana çok abartılı geldi” diye karşılık verdi. Erdoğan ardından “Keyif çayı bu. Bu çayı iç” diyerek çay dağıttı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erdoğan’ın sözlerini ve keyif çayı dağıtmasını sert sözlerle eleştirdi. Davutoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Vatandaşın derdiyle dertlenerek iktidar olanlar bugün vatandaşın derdiyle dalga geçiyor. Dolar 8 TL olmuş; bakan soruyor ‘Dolarla mı maaş alıyorsunuz?’ Cumhurbaşkanı nasihat veriyor ‘Ekmek bulamıyorsanız keyif çayı için!’ Türkiye bu iktidarı hak etmiyor!"



Bu içeriğe emoji ile tepki ver