Zanka

İkinci kez kansere yakalanan ve herkesin iyi bir haber beklediği 32 yaşındaki FB TV Spikeri Dilay Kemer’den acı haber geldi. Kemer kanserle olan mücadelesini kaybetti. Kemer’in ailesi haberi kızının sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla verdi…

Kansere yakalanan FB TV'nin ekran yüzlerinden Dilay Kemer, ilik nakli olup eski sağlığına kavuştuktan kısa bir süre sonra 2. kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Durumu kötüleşen Kemer, 16 Ekim’de yoğun bakıma alınmıştı. Genç sunucudan acı haber bugün geldi. 32 yaşında kansere yenik düşen Dilay Kemer’in vefat haberini ailesi, sosyal medyadan verdi. Kemer'in Instagram hesabından yapılan paylaşımda 'Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik' denildi.

Vefat haberi Fenerbahçe başta olmak üzere tüm spor dünyasını yasa boğdu.

Fenerbahçe Kulübü, vefat haberi sonrası resmi siteden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe Televizyonu'nun gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. O her zaman kalbimizde olacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun Dilay.

Fenerbahçe Spor Kulübü."

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. Daha sonra spikerlik-sunuculuk eğitimine başlayan Dilay Kemer, Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1