Zanka

İzmir depreminde enkaz altında kalanlardan biri de Göztepe taraftarı Ali Çağın Kaygusuz oldu. Herkes Kaygusuz’dan müjdeli bir haber beklerken, acı haber geldi. Kaygusuz’un vefatı Göztepe camiasını ve ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nu yasa boğdu. Ali Çağın Kaygusuz’a ait el yazıları, Göztepe tişörtü ve anı olarak sakladığı maç biletlerinin bulunması ise yürekleri bir kez daha yaktı…

Süper Lig ekibi Göztepe, bir dönem kulüpte staj yapan ve taraftarlarından Ali Çağın Kaygusuz'un İzmir'de yaşanan depremin ardından hayatını kaybettiğini açıkladı.

Göztepe'den yapılan açıklamada ''Başımız sağ olsun. Kardeşimiz Ali’yi, Ali Kaygusuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ali’ye Allah’tan rahmet, camiamıza ve ailesine sabırlar diliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Göztepe taraftarı olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu da, arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz'un ölüm haberiyle yıkıldı. Ünlü oyuncu arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafını "Sen bizim bitmeyecek şiirimizsin Ali / zaman ki sonsuzdur /Bitmemiş şiirler gibidir" notuyla paylaştı.

Ali Çağın Kaygusuz'a ait el yazıları, Göztepe tişörtü ve anı olarak sakladığı Göztepe maçlarının biletleri Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'ndaki enkaz altından arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarılmıştı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver