Zanka

İzmir depreminde umudun adı Elif bebek oldu. Enkaz altından 65 saat sonra sağ kurtarılmasıyla Türkiye’nin yüzünü güldüren 3 yaşındaki Elif Perinçek’in, sağlık durumunun iyi olması da herkesi bir kez daha sevindirdi. Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın da Elif bebeğin hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı…

İzmir’de Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından Bayraklı’da çöken Doğanlar Apartmanı’nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek 65 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.

Türkiye’nin konuştuğu ve depremin umut ışığı olan Elif bebekle ilgili güzel bir haber de Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın’dan geldi. Aydın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Elif Perinçek'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlenmek istediğini açıkladı.

“Minik Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlenmek istiyorum. Ulaşabileceğim bir mercii bulamadım. Lütfen ailesi, yetkililer, birileri bana mesaj atarak ulaşsın... Evet, gelecek saçma sapan tepkilere hazırlıklıyım” ifadelerini kullanan Nevzat Aydın, bir sonraki mesajında ise çağrısına İzmir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan yanıt geldiğini duyurdu. Aydın, "İzmir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan Ulaş Bey aradı. Hiçbir sorun yok, kızımızı okutacağız." paylaşımında bulundu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver