Zanka

Son dönemde yönetimdeki krizlerle sık sık gündeme gelen Galatasaray, yeniden başkanını belirlemek için seçim kararı aldı. Seçimin tarihi açıklanırken, bir dönem yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Burak Elmas aday olacağını duyurdu. Elmas'ın öne çıkan bir özelliği de efsane başkan Faruk Süren'in damadı olması...

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık'ta yapılmak üzere seçim kararı aldı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı almıştır.

Pandemi nedeniyle, 7244 sayılı kanun ve bu kanuna istinaden çıkartılan genelge çerçevesinde başvuru yapılacaktır. Camiamıza ve spor kamuoyuna duyurulur"

İLK ADAY BURAK ELMAS

Seçim kararı alan Galatasaray’da ilk başkan adayı Burak Elmas oldu.

Elmas adaylığını Twitter hesabından şöyle duyurdu:

“Galatasaray Yönetim Kurulu 19-26 Aralık 2020 tarihleri için seçim kararı almıştır. Ben ve yol arkadaşlarım Galatasarayımızın birliği ve geleceği için, Galatasaray değerleri çerçevesinde, değişimi sağlamak amacı ile yola çıkıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.”

Burak Elmas, 1990'lı yılların sonu ve 2000'li yılların ilk dönemlerinde yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Elmas, aynı zamanda kulübün efsane başkanlarından Faruk Süren’in de damadı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver