Zanka

Son dönemlerin en sıra dışı isimlerinden Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, corona virüsle ilgili yaptığı açıklamayla gündemde. Aynı gün, yer ve hemşireye 4 ayrı test yaptıran Musk, sonuçların 2’sinin pozitif 2’sinin ise negatif olduğu belirtti ve “Son derece sahte bir durum söz konusu” dedi…

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve özel uzay şirketi SpaceX'in sahibi Elon Musk, corona vürüs (Covid-19) testi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

Aynı gün içinde 4 defa Covid-19 testi yaptırdığını belirten Musk, 2 sonucun negatif 2 sonucun ise pozitif çıktığını açıkladı. Musk, kişisel Twitter hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Son derece sahte bir durum söz konusu. Bugün Covid-19 için dört defa test edildim. İki test negatif çıktı, ikisi pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire."

“SALGIN İNSANLARI MANTIKSIZ HALE GETİRDİ”

Geçtiğimiz aylarda New York Times Sway podcast canlı yayınına katılan Musk, büyük ölçekli karantinaların ve sokağa çıkma yasaklarının bir hata olduğunu iddia etmişti.

Aynı programda yaşı itibariyle kendisinin ve çocuklarının ‘corona virüs risk grubunda olmadığını’ belirterek corona virüs aşısını olmayacağını açıklayan Musk “Salgın insanları mantıksız hale getirdi” demişti.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1