Zanka

80’lerin unutulmaz ikonları arasında yer alan Fame müzikali, 30. Yılına düzenlediği turne programına İstanbul'u da ekledi.

Popüler kültür tarihinin efsaneleri arasında yer alan Fame Müzikali, 75. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda, Türkiye’ye geliyor.

Orijinal kadrosuyla Londra’nın dünyaca ünlü müzikal sahnesi West End’den,  İstanbul’a gelecek olan Fame müzikali, 10-15 Aralık 2019 tarihleri arasında sadece 8 performans için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak. 

Etkinliğin biletleri ise biletix sitesi üzerinden ön satışa açıldı. 

Michael Gore imzalı şarkısı Fame'le hafızalara bir daha çıkmamak üzere kazınan müzikal, 1980 yapımı filmiyle New York Performans Sanatları Okulu öğrencilerinin hikayesini tüm dünyayla buluşturmuştu.

Vizyona girdiği dönemde altı dalda Akademi Ödülleri’ne, dört dalda ise Altın Küre Ödülleri’ne aday olan yapım, En İyi Orijinal Şarkı ve En İyi Film Müziği dalında Akademi Ödülü'nü, En İyi Orijinal Şarkı dalında ise Altın Küre Ödülü'nü kazandı.

Fame’in beyaz perdede nesillere ilham veren hikayesi, Broadway ve West End’de bilet satış rekorları kıran müzikaliyle ise sahneye taşındı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1