Zanka

Korona virüs vakaları korkutan bir şekilde artmaya devam ediyor. Artış yaşanan illerden biri de Denizli. Kentin Acıpayam ilçe Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, artışa karşı çareyi halka megafonla seslenmekte buldu. “Size bir doktor olarak sesleniyorum” diyen Şevkan, hastanelerin neredeyse tamamen dolduğunu ve yoğun bakımların yetmediği uyarısını yaptı…

Denizli’de AKP’li Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede artan vakaların önüne geçilemeyince, hoparlöründen halka seslendi ve belediye başkanı olarak değil, bir hekim olarak uyarılarda bulundu.

İlçe halkına “Beni Başkanınız olarak değil hekim bir kardeşiniz olarak dinleyiniz lütfen ” diye sözlerine başlayan Şevkan, “Salgın artık baştan beri söylediğimiz tehlikeli ve korkutucu boyutlara hızla gelmektedir. Daha da korkutucu sonuçlar yaşamamak için lütfen can kulağıyla dinleyiniz” diye devam etti.

Ardından da hastanelerin dolduğunu ve neredeyse yatak kalmadığını açıklayan Şevkan, böyle giderse yoğun bakımda da yer kalmayacağını söyledi.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver