Zanka

Korona virüs acı haberlere neden olmaya devam ediyor… Çorum’da hamile ve 2 çocuk annesi Züleyha Özalt, korona virüse yakalanınca karnındaki 8 aylık bebeği ameliyatla alındı. 31 yaşındaki anne, bebeğini kucaklayamadan yaşam savaşını kaybetti. Mersin’de ise bir başka hamile kadın, bir hafta içinde eşini, kayınvalidesini ve görümcesini kaybedince üzüntüden karnındaki bebeğini kaybetti…

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan ve 8 aylık hamile olan 2 çocuk annesi Züleyha Özalt, korona virüs testi pozitif çıkınca Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavisi süren 8 aylık hamile genç kadın ameliyata alınarak bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Erken doğan bebek kuvöze alınırken genç kadın üçüncü çocuğuna doyamadan hayatını kaybetti.

Genç kadının cenazesi Osmancık Asri Mezarlığı’nda toprağa verilirken, ailesinin tek evladı olduğu öğrenildi.

ÜZÜNTÜDEN BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Öte yandan Mersin'in Tarsus ilçesinde bir hafta içinde eşi, kayınvalidesi ve görümcesini korona virüs nedeniyle kaybeden 7 aylık hamile Buket Karabulut (32), yaşadığı üzüntü ve strese bağlı olarak karnındaki bebeğini kaybetti.

Erkek olduğu bildirilen bebek, sezaryen ile alındı. Tarsus Şehir Mezarlığı'nda defnedilen bebeğin cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Cenazede 2 çocuk annesi Buket Karabulut'un yakınlarının yardımı ile ayakta durabildiği görüldü.

Ailenin diğer kızı Şehriban Bircan'ın da korona virüs tedavisi gördüğü, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1