Zanka

Korona virüs tedbirleri kapsamında restoran ve kafe gibi yeme içme yerlerinin, paket servis dışında hizmet vermesi yasaklandı. Zor durumda kalan esnafa, Yemeksepeti’nden müjdeli haber geldi. Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, mahalle restoranlarına destek olmak için 20 milyon liralık bir destek paketi açıkladı…

Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Zor bir dönemden geçen mahalle restoranlarına destek olmak için 20 milyon TL’lik bir paket açıklayan Aydın, restoranlara ayda bir yaptıkları ödemeleri sıklaştırarak 15 günde bir olacak şekilde güncellediklerini ve kısıtlama dönemi boyunca listeleme ücretini de kaldırdıklarını bildirdi.

Nevzat Aydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Restoranlarımız, özellikle tek şubeli mahalle restoranlarımız zor zamanlar yaşıyor. Onlara bu zor dönemde destek olmak için 20 Milyon TL’lik bir paket açıklıyoruz.

Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde hiçbir komisyon alınmayacaktır. Restoranları desteklemek isteyen kullanıcılar lütfen siparişlerini bu şekilde ödesinler.

Yeni başlattığımız Gel-Al siparişlerinde - siparişi verip restorandan teslim aldığınız model - de hiçbir komisyon alınmayacaktır.

Bu belirsiz sürecin sonuna kadar listeleme ücreti alınmayacaktır.

Restoranlara yapılacak ödeme periyotları onlara hiçbir ekstra maliyet olmadan yarıya yani 15 güne indirilmiştir."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver