Zanka

Bugün yapılan antrenmanın ardından Ankaragücü futbolcuları, taraftarlarıyla bir araya geldi. Taraftarlar kötü gidişattan rahatsız olduklarını anlatırken, Pinto ve Emre bu durumun sebeplerini açıkladı ve toparlanma sözü verdi. Futbolcular ayrıca, para ödemelerinde sıkıntı olduğuna dair çıkan haberlerin doğru olmadığını da belirtti…

Zanka Spor özel/Ankaragücü taraftarları bugün yapılan antrenman sonrası takımla bir araya geldi. Ankaragücü adına taraftar görüşmesine Yönetim Kurulu adına Önder Akdoğan katılırken, futbolculardan Pinto, Emre, Şahverdi, Atakan, Sarlija ve Ricardo yer aldı.

Kötü gidişattan rahatsızlıklarını dile getiren taraftarlar, oyuncuları Ankaragücü formasına yakışır bir mücadele göstermeleri konusunda uyardı.

Futbolcular adına konuşan Pinto ve Emre yeni kurulan bir takım olduklarını, bu nedenle istenilen performansın henüz sahaya yansımadığını en kısa sürede toparlanarak Ankaragücü'ne yakışır bir performans ortaya koyacaklarını söyledi.

Taraftarların takım içinde gruplaşma olduğu, serbest atışlarda dahi topu kim kullanacak sorununun yaşandığını söylemesi üzerine takım adına konuşan Emre, bunun kötü bir görüntü olduğunun farkında olduklarını ve önümüzdeki haftalarda böyle görüntülerin yaşanmayacağının sözünü verdi.

Futbolcular ayrıca para ödemelerinde bir sıkıntı olmadığını, çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Taraftarlar futbolcuları Konyaspor ve Hatayspor maçlarında istenilen mücadelenin sahaya yansıması konusunda uyarırken, kötü performansın devam etmesi durumunda tepkilerinin artacağını, takımın bunu bilerek sahaya çıkması yönünde ikazda bulunarak ziyaretlerini tamamladılar.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
131