Zanka

Google hizmetlerinin çökmesi dünya gündemine yerleşti. Başta Gmail ve YouTube olmak üzere birçok Google uygulamasında yaşanan problem nihayet çözüldü...

Video paylaşım sitesi YouTube ve Gmail başta olmak Google hizmetlerinde erişim sorunu yaşandı. Yaşanan sorunun kaynağını merak eden internet kullanıcıları, “Gmail ve Youtube neden açılmıyor, çöktü mü?” gibi sorulara yanıt aradı.

Youtube'a erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar, "Something went wrong" ifadesiyle karşılaşırken, Google'ın en popüler hizmetlerinden biri olan Gmail'da da benzer bir sorun yaşandı.

YOUTUBE’DAN İLK AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Google’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak YouTube’da yaşanan erişim sorununa ilişkin sosyal medyadan kısa bir açıklama yapan YouTube, sorunun kaynağına ilişkin bilgi vermedi ancak araştırıldığını belirtti.

İşte o açıklama:

 “Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişimde sorun yaşadığının farkındayız - ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla haber alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz”

DÜZELTİLDİ

Gmail ve YouTube gibi milyarlarca kişinin kullandığı hizmetlerdeki erişim problemi, yaklaşık bir saatin sonunda giderildi. 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver