Zanka

Siyah beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ikinci kez korona virüse yakalandığı haberleri, spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada önce test sonucunun çıkmadığı duyurulmuştu. Yapılan son açıklamada ise sonucun pozitif olduğu bildirildi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin korona virüs testinin ikinci kez pozitif çıktığı iddia edilmişti. Bir süredir sırt ve bel ağrısı yaşayan Çebi’nin özel bir hastanede tedavi altına alındığı söyleniyordu.

Çıkan haberler üzerine siyah beyazlı kulüpten bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Çebi’nin test yaptırdığı ancak henüz test sonucunun çıkmadığı açıklandı.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş, konuyla ilgili açıklamada bulunurken şu sözlere yer verildi;

“Daha önce Covid-19 teşhisiyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye bu sabah rutin kontroller gereği hastanede Covid-19 PCR testi yapılmıştır. Uygulanan Covid-19 PCR testinin sonucu beklenmekle birlikte, Başkanımızın sağlık durumuna ilişkin yapılan diğer kontrollerde endişe verici herhangi bir bulguya rastlanmamıştır.”

Ahmet Nur Çebi, 14 Mayıs 2020 tarihinde de korona virüse yakalanmış ve yapılan tedavinin ardından iyileşmişti.

YENİ AÇIKLAMA: SONUÇ POZİTİF

Bu açıklamanın ardından geçen 2 saatin sonunda yeni bir açıklama daha yapıldı ve Ahmet Nur Çebi'nin ikinci kez korona virüse yakalandığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Daha önce Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye bu sabah rutin kontroller gereği hastanede Covid-19 PCR testi yapılmış, test sonucunda pozitif bulguya rastlanmıştır.

Takip, izolasyon ve tedavi sürecine derhal başlanan Başkanımızın sağlığı gayet iyi durumdadır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver