Zanka

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolara katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sert sözlerle yüklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Buradan sormak istiyorum, bir siyasi parti il başkanının, üniversitedeki bir rektör atamasında oranın önüne terörle iltisaklı militanlarıyla beraber gelenlerin içerisinde ne işi var?” demişti. Kaftancıoğlu, Bakan Soylu’ya “Kıskanmayın ne olur, çalışın sizin de bizler gibi il başkanlarınız olur” diye yanıt verdi…

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini hakkında "Buradan sormak istiyorum, bir siyasi parti il başkanının, üniversitedeki bir rektör atamasında oranın önüne terörle iltisaklı militanlarıyla beraber gelenlerin içerisinde ne işi var?" açıklamasını yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medyadan yanıt verdi.

Kaftancıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“CHP’si ve CHP’li il başkanları illerindeki tüm kesimlerin sorunlarıyla ilgilenir, takipçisi olur ve haklı mücadelenin yanında yer alırlar. Kibir göstermez davetlere de icabet ederler. Kıskanmayın ne olur, çalışın sizin de bizler gibi il başkanlarınız olur:))”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
3