Zanka

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erzurumspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Sıkıntılar giderilene kadar yayıncı kuruluşla ilişkilerinin problemli olacağına değinen Başkan Koç, “Taraftarlarımıza sesleniyorum, hazır olun. Gerekirse decoder boykot kampanyasına da gideceğiz. Futbol tarihinin en ağır kampanyası olur bu. Fenerbahçe'nin ne olduğunu demek bilmiyorsunuz. Hodri meydan” dedi…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 3-0 kazandıkları Erzurumspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Koç’un hedefinde yayıncı kuruluş vardı.

Ali Koç’un açıklamalarından satır başları şöyle:

* Sayın valimize, tüm devletimizin yetkililerine, bizi burada ağırlayan herkese teşekkür ediyorum. Yayıncı kuruluşla ilgili konuşmak istemiyorum. Gizli kalan bir durum değil. Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında bazı sıkıntılar vardı, bu yeni bir şey değil.

* Dün oynanan Karagümrük maçında tatsız bir ses olayı vardı. Özür açıklamasını samimi bulmadığımızı, saatine baktığımızda bile altında çok fazla neden arayabilirsiniz. Tek kelimeyle ciddiyetsiz, saygısız bir yaklaşım olarak görüyoruz.

* Bir hatadan dolayı bu lafları etmem. Sezon başından beri muhtelif sıkıntılar yaşıyoruz. Rahatsızlıklarımı dile getirdik. Bu sorunların en kısa zamanda giderilmesini ifade etti. Bizim haddimize değil, kurumlarda kimin ne şekilde çalışacağı. Bunlar bizi ilgilendirmiyor.

* Bizim yaptığımız görüşmeler, dünkü olaydan sonra bir problem olduğunun farkındalar. Fenerbahçe olarak bu sıkıntılar giderilene kadar yayıncı kuruluşla ilişkilerimizin çok sıkıntılı olacağını söyleyebiliriz. En medeni şekilde problemin çözülmesi için bekledik ama işler daha kötüye gitti.

“SABRIMIZ TÜKENDİ”

* Maç görüntüleri, maç tekrarları, maç özetleri, seçilen ve seçilmeyen görüntüler... Burada teknik hata, tercih hata olarak yorumlanamayacak şeyler. Ya düzelteceksiniz ya da Fenerbahçe olarak ilişkilerimizi ona göre düzenleyeceğiz. Size iyi niyetle yaklaştık çözmeniz için imkan verdik.

* Taraftarlarımıza sesleniyorum, hazır olun. Gerekirse decoder boykot kampanyasına da gideceğiz. Futbol tarihinin en ağır kampanyası olur bu. Fenerbahçe'nin ne olduğunu demek bilmiyorsunuz. Hodri meydan. Bu konuların çözümlenmediğine inanırsak; hayatlarında tahmin edemeyecekler son çare olarak en ağır boykotla karşılaşacaklar. Sabrımız tükendi, kendilerinin bileceği iş.

* UÇK'nın verdiği kararı öğrendik. Bu Türk futbolu için milat olabilir. Transfer yaparken belli kurallar vardır. Uyulmayanlar ceza görmelidir.

MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, transferi gündemde olan Mesut Özil'le ilgili bir açıklama yaptı ve "Mesut Özil'in hala rüya olduğunu söylüyorum. Mesut ile mevcut kulüp arasındaki konular. Geçmişe nazaran daha yakın olduğumuz bir mevzu. Ancak kesinlikle bitmiş bir şey yok. Bitebilir de, bitmeyebilir de." şeklinde konuştu.

“VISCA VE İRFAN CAN KAHVECİ KONUSUNDA BİZE GELEN TALEP YOK”

Galatasaray'ın da transfer gündemindeki oyuncular hakkındaki soruya yanıt veren Koç, "Visca ve İrfan Can Kahveci konusunda bize gelen talep yok. Ancak Başakşehir kulübü Visca ve İrfan Can Kahveci'yi satmayı düşünürse ilgilenebiliriz." ifadelerini kullandı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
12