Zanka

Kartepe’de 13 Ocak’ta gezmeye çıkan Doktor Uğur Tolun’dan bir daha haber alınamamıştı. 5 gündür süren arama kurtarma çalışmaları acı bir şekilde sona erdi. Torun’un aracının bir kanala düştüğü ve kazada doktorun yaşamını kaybettiği belirlendi…

Başiskele ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Uğur Tolun, 13 Ocak günü Kartepe’de bulunan evinden çıktı. Kamyoneti ile en son Maşukiye’de görülen Uğur Tolun’dan bir daha haber alınamadı.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT, İHH, itfaiye ve diğer sivil toplum kuruluşlarına ait arama kurtarma ekipleri arama yaparken, bölgeyi bilen ve arazi araçları olan vatandaşlar da çalışmalara destek oldu. Jandarmaya ait iz takip köpeklerinin kullanıldığı çalışmalarda, 4 dron ile de havadan girilmeyen yerler kontrol edildi.

DEV KUYU BÖLGESİNE YOĞUNLAŞTILAR

Ekipler bugün arama çalışmalarını, özellikle girilmesi güç olan ve oteller bölgesinin altında bulunan Dev Kuyu olarak bilinen bölge ile Kuzu Yayla, Molla Yakup, Menekşe ve İnönü yaylalarında yoğunlaştırdı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yapılan arama çalışmalarında Uğur Tolun’a ait aracın, Derbent Mahallesi’nde bulunan kanala düştüğü, kazada doktorun öldüğü tespit edildi.

Arama çalışmalarına katılan ekipler, Kartepe bölgesinden koordinasyon merkezine geri çağırılmaya başlandı.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver