Zanka

Anamur’da bir muz serasında işlenen Ali Toprak cinayeti, Müge Anlı’nın programında çözüldü. Tüm şüpheleri üzerine çeken ve çelişkili ifadeler kullanan Alime Toprak, canlı yayının reklam arasında eşini öldürdüğünü itiraf etti. Eşinin kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını söyleyen Alime Toprak, “Ben öldürmeseydim o beni öldürecekti. Çocuklarımı korumak istedim” dedi…

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında çalışan Ali Toprak, kafasına vurulan bir T demirle öldürüldü. Toprak’ın ailesi cinayetin çözülmesi için Müge Anlı’nın programına başvurdu.

Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, bugüne kadar eşini kanlar içinde bulduğunu ve onu kaldırıp yardım çağırmak isterken bayıldığını söylüyordu. Cinayet sırasında birinci seraya gittiğini ve döndüğünde eşini yerde yatarken bulduğunu söyleyen Alime Toprak, tüm şüpheleri de üzerine çekmişti.

Güvenlik kameraları görüntülerinin incelenmesinin ardından Alime Toprak’ın, birinci seraya aslında gitmediği ortaya çıktı. Köşeye sıkışan genç kadın, canlı yayının reklam arasında Müge Anlı’ya cinayeti itiraf etti.

“BEN ÖLDÜRMESEYDİM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ”

Eşinin hem kendisine hem de çocuklarına şiddet uyguladığını anlatan Alime Toprak, eşinin akli dengesinin bozuk olduğuna dair raporu olduğunu ve kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Cinayet günü eşinin kendisine bıçak çektiğini de belirten kadın, cinayeti çocuklarını korumak için işlediğini ve başka çaresinin olmadığını belirtti. Alime Toprak, bunları anlatırken de “Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti” diye konuştu.

Genç kadının canlı yayında anlatmak istemediği şeyler de vardı ve onları yayın sonrası Anlı’ya anlatmak istediğini de söyledi.

Öte yandan polisler, Alime Toprak’ı gözaltına almak için stüdyonun bulunduğu binaya geldi. Alime Toprak, canlı yayında gözaltına alınmak istemediği için yayın sonrası gözaltına alındı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver