Zanka

Anamur’da bir muz serasında işlenen Ali Toprak cinayeti, Müge Anlı’nın programında çözülmüştü. Alime Toprak, eşini öldürdüğünü itiraf etmişti. Türkiye’nin konuştuğu olayın ardından Alime Toprak, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dosya için ise gizlilik kararı alındı…

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında çalışan Ali Toprak, kafasına vurulan bir cisimle öldürüldü. Toprak’ın ailesi cinayetin çözülmesi için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak, bugüne kadar eşini kanlar içinde bulduğunu ve onu kaldırıp yardım çağırmak isterken bayıldığını söylüyordu. Cinayet sırasında birinci seraya gittiğini ve döndüğünde eşini yerde yatarken bulduğunu söyleyen Alime Toprak, tüm şüpheleri de üzerine çekmişti. Güvenlik kameraları görüntülerinin incelenmesinin ardından Alime Toprak’ın, birinci seraya aslında gitmediği ortaya çıktı. Köşeye sıkışan genç kadın, canlı yayının reklam arasında Müge Anlı’ya cinayeti itiraf etti.

TUTUKLANDI

Alime Toprak, canlı yayında gözaltına alınmak istemediği için yayın sonrası gözaltına alındı.

Toprak, Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde olay yeri incelemesinin ardından dün Anamur Adliyesine sevk edildi. Burada yaklaşık 2 saat boyunca ifade veren Toprak’ın Cumhuriyet Savcısı'na da itirafını tekrarladı. Alime Toprak’ın, "Eşimden sürekli şiddet görüyordum. O anda da tartıştık. Bana saldırdı. Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti" dediği öğrenildi.

Toprak, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dosya için gizlik kararı alındığı kaydedildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
13