Zanka

Esenyurt’ta arkadaşlarıyla bir otel odasında eğlenen 17 yaşındaki Zerda Curka, otelin 8’inci katından şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti. Odadaki gençler ilk ifadelerinde alkol aldıklarını ve Zerda’nın koşarak balkondan atladığını söylerken, genç kızın daha önce cinsel saldırıya uğradığını söyleyerek polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı…

İstanbul Esenyurt’ta İnönü Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı'nda bulunan 11 katlı bir otelde saat 04.00 sıralarında 17 yaşındaki Zerda Curka, 5 kişi kaldıkları otelin 8. katındaki odanın balkonundan henüz belirlenemeyen bir sebeple düştü. Hayatını kaybeden Curka'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis olay sırasında otelde bulunan biri Curka'nın kuzeni olduğu öğrenilen 2'si kız 4 kişiyi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü bildirildi.

“KOŞARAK ATLADI” İDDİASI

Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde alkol alıp eğlendikleri ve Curkan'nın bir süre sonra koşarak balkondan atladığını söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler ifadelerinde Curka'nın psikolojik problemleri olduğunu da belirtti.

Zerda Curka'nın yaşı 18'den küçük olduğu için otele sahte kimlikle giriş yaptığı da iddia edildi.

CİNSEL SALDIRI ŞİKAYETİNDE BULUNMUŞ

Olayla ilgili olarak polisin geniş çaplı soruşturması sürerken, Curka'nın daha önceden cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek polise şikayette bulunduğu öğrenildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11