Zanka

Eyüpsultan’da korkunç cinayet… Uğur Biroğlu, annesi Şükran Biroğlu ve ağabeyi Mesut Biroğlu’nu ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu ortaya çıktı…

Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu, ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu'nun (70) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

Uğur Biroğul, bir süre bekledikten sonra kendisini polise ihbar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler saldırganı gözaltına aldı.

Ekipler, şüphelinin abisini elleri arkadan kalorifere bağlanmış vaziyette, annesini ise elleri arkadan bağlanmış yüz üstü yatar vaziyette hareketsiz buldu. Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen kız kardeşi ise gözyaşları içinde feryat etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu öğrenildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1