Zanka

Hafta sonu etkisini göstermesi beklenen kar yağışı nedeniyle, kulüplerden yapılan başvuru üzerine Süper Lig’de 2 maçın başlama saatleri değişti. İşte Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği – Beşiktaş maçlarının yeni saatleri…

Yurdu etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışının özellikle pazar günü İstanbul'da da etkili olması bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre pazar akşamı oynanacak Galatasaray - Kasımpaşa maçının belirlenen saatinde kar yağışı yoğunlaşacak.

Galatasaray ve Kasımpaşa kulüpleri ortak bir karar almıştı. Karar neticesinde TFF'ye başvuruda bulunan kulüpler, maç saatinin değişmesini talep etmişti.

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini aradığını dile getirerek, "Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak 'maçı erkene alalım' diyorlar. Biz de 'olur' dedik. Bu çerçevede federasyona müracaat edeceklerini düşünüyorum." şeklinde konuşmuştu.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray’dan yapılan yeni açıklamada maç saatinin değiştiği bildirildi. Yapılan açıklamada, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu 25. haftasında, 14 Şubat Pazar günü saat 19.00'da evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçı beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle saat 16.00'ya alınmıştır." denildi.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇININ DA SAATİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 25. haftada oynanacak Gençlerbirliği - Beşiktaş maçının saatini de 19.00'dan 16.00'ya çekti.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Futbol takımımızın, Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği ile 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynaması planlanan maçın başlama saati, federasyon tarafından saat 16.00 olarak değiştirilmiştir.”

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver