Zanka

Duygu Batu Bayrak

Instagram


Duygu Batu Bayrak

Bu hafta muhteşem bir isimle geldim size. Tülay Gezer.

Böyle söyleyince anımsayamadınız belki. Peki, şöyle desem; Fox Tv’nin çok izlenen Yasak Elma dizisinin fenomen bebeği Halit Can’ın annesi...

Gerçek ismi Kuzey bebeği hepimiz çok sevdik. O sempatik, tatlı, tombik ve sevimli bebek set hayatına iyi ki girmiş biz de onu tanımışız. Dizide Eda Ece (Yıldız) ile uyumu da dikkatleri üzerine çekti. Gelelim bu tatlı bebeğin annesi Kuzey bebeğin set hayatıyla nasıl baş ediyor. Dile kolay artık o da fenomen bir anne oldu. Üstelik bir de kızı var. Hemen başlayalım istiyorum.

 

Tülay Hanım merhaba. Bu kadar yoğunluğunuz içinde bize de vakit ayırdığınız için Zanka Medya ailesi olarak çok teşekkür ederiz. İlk sorumla başlamak istiyorum. Dünyalar tatlısı Deniz (Kuzey’in ablası) ve Kuzey bebeğe sahip olmak harika bir duygu olmalı. Fakat iki çocuk annesi olmak oldukça zor. Bir de sette çocuk büyütmek daha zor olmalı. Sette Kuzey’in bakımında sizi zorlayan bir durum oluyor mu?

Anne olmak başlı başına zor fakat insan annelik vasfına sahip olduğunda üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Beni tek zorlayan sete giderken Deniz’i anneme bırakmak. Sanki diğer parçamı bırakmış gibi oluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Sete girdiğimde zorlandığım bir durum olmuyor. Çünkü bizim en zorlu sürecimiz Kuzey daha 40 günlükken sete girdiğimizdeydi. Hiç kimseyi tanımıyordum. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyordum. Endişelerim vardı. Buna nazaran hiçbir sorun yaşamadık. Çünkü sette bir bebek var bilinci herkeste vardı. Ve herkes Kuzey’i o kadar çok seviyor ki, tam tersi bana yardımcı oluyorlar. Bazen evde dinlenemediğim kadar sette dinleniyorum. Kuzey bana çok kalmıyor sette. Bizim en büyük şansımız Med Yapım gibi iyi yapım firmasına denk gelmemiz olduğunu düşünüyorum.

 

Artık siz de fenomen bir annesiniz. Bunun sorumlulukları sizi değiştirdi mi?

Değiştirmedi. Ama bilinçlendirdi desem daha doğru olur. Sosyal medya üzerinden artık bir paylaşım yaparken bile daha dikkatli olmayı öğreniyor insan. Çünkü en ufak bir hatayı gözden kaçırmayan bir kesim var bunu biliyorsun. Ve çok dikkatli olmak gerektiğini öğreniyorsun.

 

 

Kuzey’in ablası Deniz için oyunculuk tekliflerini değerlendirir misiniz?

Şu an Deniz için öyle bir teklif yok. Çünkü öyle bir girişimimiz de yok. İleride ne olur? Bilmiyorum. Ama Kuzey gibi ana cast ya da güzel reklam olursa tabi ki değerlendiririm.

 

Kuzey’in ileriki yaşlarında da oyunculuğa devam etmesini ya da bu konuda eğitim alması gibi bir isteğiniz var mı?

Kuzey için imzalarımızı attıktan iki gün sonra setimiz başladı. Ve çok hızlı bir giriş yaptık. O süreçte hep eşim ve ben güzel bir anı kalacak diye konuşuyorduk. Bilemezdik bu kadar sevileceğini ve tanınacağını. Bundan sonra ne olur bilmiyorum. Ama kadere inanan bir insanım. Kaderinde varsa daha ileri gider. Ben bunun için elimden geleni en başından beri yapıyorum. Bundan sonrası için de elimden geleni yapmaya hazırım.  Ama onun da kararları benim için çok önemli ve değerli. Kendi tercihlerini yapabildiği yaşa geldiğinde istemez ise saygı duyarım. Ne olursa olsun onun yanında olurum. Ama benim gerçek düşüncem onun oyunculukta ilerlemesini gönülden isterim.

 

Siz hem Deniz’e, hem sete, hem Kuzey’e, hem evinize nasıl yetişiyorsunuz? Zamanı yönetmek konusunda tavsiyeleriniz var mı?

Çok zor bir süreç. Ama insan bir şekilde başarıyor. Sakinliğimi koruyarak ve panik olmadan ilerliyorum. Planlı hareket ediyorum. Her şeyin zamanı ve saati belli. Hayatımda yetişemediğim tek şey kendim oluyorum. Çünkü önceliklerim artık farklı. Bazen yoruluyorum. Ve bittiğimi hissediyorum. Ama vazgeçmiyorum. Azimli olmayı ve başarmayı seviyorum.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
11421112