Zanka

CHP’nin ‘damat firarda’ paylaşımına, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun “Siyasetsizlik ve ciddiyetsizlik örneği” yorumunda bulunmuştu. Bu yoruma CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa’dan yanıt gecikmemişti. Bu yanıtlar, laf dalaşıyla iyice büyüdü. İki siyasi isim sosyal medyadan resmen birbirine girdi. İşte o paylaşımlar…

Sosyal medya üzerinden CHP’nin yaptığı “Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu ‘damat’ firarda… Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz” paylaşımı, siyaset dünyasında Berat Albayrak tartışmalarını bir kez daha alevlendirmişti.

Bu paylaşımı alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Siyasetsizlik ve ciddiyetsizlik örneği. Gerçekten yazık. Tarih bunu yazacak. ‘Çamur at, tutmazsa izi kalsın’ illüzyonundan geriye sadece çamurluk kalacak...” yorumunda bulundu.

Fahrettin Altun’a yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa’dan geldi. Ağababa paylaşımında, “Asıl ciddiyetsizlik, damadı bakan yapıp ekonomiyi batırınca instagramdan istifasını ‘başarı’ diye yutturma çabasıdır. 4-5 maaş aldığın için ekonomi umrunda değil, farkındayız. Hayat sana güzel Pergoleci..” ifadelerini kullandı.

Sonrasında yanıtlar yerini tartışmaya bıraktı ve iki isim birbirine şu mesajlarla seslendi:

F.A: Yeni yalanı eski yalanla ispatlama çabası siyasetimizin özüdür” diyorsun, anlıyorum. Veli, inan bana bu yol, yol değil. İyilikten, doğruluktan, güzellikten yana olalım. Yalanı yalanla savunmayalım. Unutmayalım, dünyayı iyilik, doğruluk, güzellik kurtaracak. Yalan kötü Veli!

//////

V.A: Lafı eğip bükme, yanıt ver:

Damadı bakan yaptı mı? Yaptı

Damat ekonomiyi batırdı mı? Batırdı

Instagramdan istifa etti mi? Etti

İstifayı başarı diye sundunuz mu? Evet

4-5 maaş aldığın yalan mıydı? Değil

Yalan senin işin Fahrettin, Goebbels'in taktiklerini unutma

//////

F.A: Veli, iyi dinle

1) Bu ülkede 5 yıl alnının akıyla bakanlık yapmış bir dava arkadaşımızı sonuna kadar savunuruz. Ucuz taktiklerinizle bizden adam eksiltemezsiniz.

2) Benimle ilgili söylediğin yalan için sana 3 kuruşluk tazminat davası açacağım.

Şu profil fotoğrafını da değiştir

//////

V.A: Fahrettin, beş soru sordum; hiçbirine yanıt verememişsin :) "Üç kuruş" menfaat için bu kadar eğilip bükülmene değmez. Ayrıca sen de bir "profil resmi" koysan fena olmaz; zira şu anki resminde bir "profil" görünmüyor. Hesaplaşmak istiyorsan milletin önünde ver cevabını, neden korkuyorsun?

Ben yine de açıklayayım,

- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

- Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu

- Borsa İstanbul Yönetim Kurulu

- Boğaziçi Üniversitesi...

Bunlar sana bir şey çağrıştırıyor mu?

 

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1