Zanka

Süper Lig’deki zirve yarışında Göztepe yenilgisiyle yara alan Fenerbahçe’nin taraftarları, isyan bayrağını çekti. Erol Bulut’u istifaya çağıran 12 numara, sosyal medya üzerinden eski teknik direktör Daum’un takımın başına gelmesi için çağrı yapmaya başladı…

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında evinde Göztepe'yi konuk etti. Dün oynanan maçta gülen taraf İzmir ekibi oldu. Maç sonucunda sarı lacivertliler zirve yarışında ezeli rakibi Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü.

Hem taraftarın hem de futbol otoritelerinin eleştiri oklarının hedefinde oynattığı oyun nedeniyle teknik direktör Erol Bulut vardı. Sosyal medyadan binlerce paylaşımda bulunan Fenerbahçe taraftarları, “Erol Bulut istifa” dedi.

Fenerbahçe’nin 'Kadıköy'ün Boğası' lakabıyla bilinen eski futbolcusu Serhat Akın da eleştirenler arasındaydı. Akın, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Galatasaray maçından sonra 'belki yarın geç olabilir' dedim! 'Biz inanıyoruz hocamıza' dendi. Ben yine diyorum; yarın çok geç, bugün Daum. Bence gördüğüm en anlamsız oyuncu değişiklikleri ya da ben anlamıyorum futboldan. Bir de her çıkan oyuncu trip atıyor, bir şeyler söylüyor, bence içeride çok ciddi sorunlar var.”

TARAFTARDAN “DAUM” ÇAĞRISI

Bu paylaşımın ardından Fenerbahçe’ye birçok şampiyonluk yaşatan efsane Alman teknik direktör Christoph Daum, yeniden taraftarın gündemine yerleşti. Erol Bulut’u istifaya çağıran 12 numara, yerine Daum’un getirilmesi için binlerce paylaşımda bulundu ve paylaşımlar her geçen dakika artıyor.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver