Zanka

Malatya’da daha önce mühürlenen bir kafede silahla 20 kişinin rehin alındığı ihbarı, polis ekiplerini ve özel harekatı harekete geçirdi. Ancak çelik yelekli ekipler gördükleri manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Zira ortada rehin alınan kimse yoktu ama 20 kişilik bir parti vardı…

Olay, gece yarısı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Antepli Sokak'ta meydana geldi. Önceden mühürlenen bir kafede polise 'silahla 20 kişi rehin alındı' ihbarı geldi. Bunun üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelen polis, kafenin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Polisin 'kapıyı açın' ikazına rağmen kimsenin açmadığı kapı, itfaiye erleri tarafından kırılarak açıldı.

Özel Harekat ve çelik yelekli polislerin girdiği mühürlü kafede 7'si kadın, 13'ü erkek toplam 20 kişi parti yaparken yakalandı. Polis ekipleri yaptıkları aramada silaha rastlamadı.

Ekipler, 20 kişiye 'sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak' ve 'sosyal mesafeyi ihlalinden' para cezası kesti. Kafe tekrar mühürlenirken, 20 kişi evlerine gönderildi.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver