Zanka

Ankaragücü yenilgisinin ardından hakem ve VAR kararlarına isyan eden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TFF’de yaptığı görüşmenin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu…

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Şampiyonlar Ligi formatı için gittiği TFF’de Nihat Özdemir ile de ayrıca görüştü. Yaklaşık 1 saat içeride kalan Mustafa Cengiz'in Özdemir ile dünkü karşılaşmayı konuştuğu ve hakemlerden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haksızlığa uğradıklarını savunan ve bu durumdan rahatsız olduklarını ifade eden Cengiz, daha sonra TFF Riva Tesisleri'nden ayrıldı.

“BUNLAR HATA DEĞİL, PLANLI BİR EYLEM GİBİ GÖRÜNÜYOR”

DHA görüşmeyle ilgili bilgiler veren Mustafa Cengiz, şu ifadeleri kullandı:

“Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani. Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzgün ve düzenli şekilde yapılıyor. Bunlar hata değil, planlı bir eylem gibi görünüyor. Bu böyle sürerse camia olarak tepkiler vereceğimizi söyledik. Endişelerimizi ve kaygılarımı ilettik. Eğer kaos çıkarmak isteyenler olursa, onlarla kavga etmesini de çok iyi biliriz ama, biz yarışın düzgün, dostça ve mertçe bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Bunu dile getirdik.”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver